De ouderraad

De Rank zet zich breed in voor haar leerlingen. Niet alleen op het gebied van onderwijs, maar ook met tal van activiteiten. De school neemt deel aan lokale activiteiten én organiseert ook zelf evenementen. Bij het organiseren en uitvoeren van deze activiteiten is de hulp van ouders altijd zeer welkom. De ouderraad helpt daarbij.

Jaarlijkse activiteiten

De ene keer zorgt de ouderraad voor koffie/thee na een viering. De andere keer organiseert de ouderraad samen met de leerkracht(en) dat uw kind op schoolreis of kamp gaat en hier een leuke tijd beleeft. En wat dacht u van het jaarlijkse Sinterklaasfeest? Voor de groepen 1 t/m 4 worden cadeaus gekocht en er wordt gezorgd dat Sinterklaas goed kan worden ontvangen op school.

De ouderraad ondersteunt onder meer bij:

  • het Sinterklaasfeest + cadeaus
  • de kerstviering/paasviering
  • sporttoernooien (korfbal, voetbal, hockey)
  • de sportdag/Koningsspelen
  • het schoolkamp
  • schoolreisjes
  • het eindejaarsfeest
  • de musical (groep 8)

De leden van de ouderraad

De leden respecteren de grondslag en doelstelling van de Stichting Voor Christelijk Onderwijs (VCO) Harderwijk. De ouderraad heeft een voorzitter, penningmeester en notulist. Eens in de zes weken vergadert de ouderraad ‘s avonds op school, in aanwezigheid van juf Inge van Baak en juf Lianne IJzerman. De volgende ouders zitten in de ouderraad:

-Arie-Jan Cornelissen (voorzitter)
-Nicolien Peters-Rengers (penningmeester)
-Caroline van ’t Veld-Clifford (notulist)
-Jellina Brands-Dol
-Frederike Veldhuis
-Margreet Hemeltjen
-Stieneke Drewes-Nagel
-Harm Jan Luth
-Ralph Kaasschieter

Meehelpen?

Elk jaar vertrekken er ouders uit de ouderraad, bijvoorbeeld omdat hun kind van school is gegaan. ‘Nieuwe’ ouders zijn dus altijd welkom. Hebt u interesse? Neem dan gerust contact op met één van de leden van de ouderraad of mail: ouderraadderankharderwijk@gmail.com

Wij maken u graag wegwijs op de school of maken kennis tijdens een gesprek.

Ik wil kennis maken