U bevindt zich hier: Nieuws » Actueel nieuws

NieuwsRSS

Bedankt voor de rugzakken en schoenendozen

Zaterdag 3 februari 2018 - Namens de kinderen uit Servië ontzettend bedankt voor de rugzakken & de schoendozen. We hopen dat we over een p... Meer »

6 feb. open inschrijfdag

Donderdag 14 december 2017 - Is uw kind 2 jaar en wilt u zich oriënteren op een basisschool voor uw kind? U bent van harte welkom op 6 feb. tuss... Meer »

Foto's en film Sint op school

Dinsdag 5 december 2017 - In het fotoalbum Algemeen staan een paar foto's van het bezoek van Sint en zijn Pieten. Via deze link is de film te ... Meer »

12 dec. De Rank blijft open

Maandag 27 november 2017 - Op dit moment zijn de PO-raad, minister en vakbonden in overleg over  extra geld voor het primair onderwijs. Een ni... Meer »

Operatie Schoenendoos

Woensdag 11 oktober 2017 - Operatie Schoenendoos voor Stichting Hulp Oost Europa is weer van start gegaan. Alle kinderen hebben een doos mee naar h... Meer »

Nieuwsbrief Brood & Spelen

Woensdag 11 oktober 2017 - Er staat weer een Nieuwsbrief van Brood & Spelen op de site. U kunt hem vinden onder het kopje Ouders/Brood en ... Meer »

staking 5 oktober

Maandag 25 september 2017 - Op donderdag 5 oktober is de school gesloten i.v.m. de landelijke staking in het basisonderwijs! Op deze manier vragen w... Meer »

gezocht overblijfmedewerkers voor De Rank

Maandag 18 september 2017 - Brood&Spelen is op zoek naar nieuwe overblijfmedewerkers. Interesse? Mail je CV en een korte motivatie naar pauline@... Meer »

Fijne vakantie!

Donderdag 6 juli 2017 - Vandaag is de laatste schooldag. We wensen iedereen een goede vakantie toe! De schooldeuren gaan op maandag 21 augustus ... Meer »

Nieuwsbrief Brood en Spelen

Woensdag 5 juli 2017 - Er staat weer een nieuwsbrief van Brood en Spelen omline. Het is de laatste brief van dit schooljaar. ... Meer »