U bevindt zich hier: De Rank » Algemeen

Over De Rank

CBS De Rank is een protestants-christelijke basisschool in de binnenstad van Harderwijk. We hebben acht leslokalen, een personeelskamer, een orthotheek, een speelzaal en een ruime gemeenschappelijke ruimte. We hebben twee schoolpleinen: een beschut en afgeschermd schoolplein voor de groepen 1 en 2 en een groter plein – het Kerkplein – voor de groepen 3 tot en met 8. We werken in elke groep met computers. Kinderen houden hun presentatie met desktop, beamer of laptop en zijn bezig met digitale crea.

Identiteit

De Rank is een protestants-christelijke school. Dat betekent dat de Bijbel centraal staat bij het leren en onderwijzen. Vanuit onze identiteit hechten wij aan een plezierige en positieve omgang met elkaar. Zodat ieder kind veel leert, zichzelf kan ontplooien te midden van de omgeving en elke dag met plezier naar school gaat.

Onze speerpunten

• Aandacht en zorg voor ieder kind
  • Respect, rust en regelmaat
  • Anti-pest programma 'Kanjertraining'